Ιωάννης Σκλαβούνος

Είμαστε εδώ για εσάς με στοργή και φροντίδα, για οποιαδήποτε υποστήριξη και συμβουλή.

Ο Ιωάννης Σκλαβούνος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Ειδικεύθηκε και εξειδικεύθηκε στη Μαιευτική – Γυναικολογία εξ ολοκλήρου στη Μεγάλη Βρετανία. Η εκπαίδευση κάλυψε απολύτως τις υποειδικότητες της Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Υπογονιμότητας, καθώς και της Εμβρυομητρικής Ιατρικής. Επίσης, έλαβε αξιοσημείωτη εμπειρία στην παρακολούθηση Κυήσεων Υψηλού Κινδύνου, την Ουρογυναικολογία , τη γενική Μαιευτική – Γυναικολογία και την Κολποσκόπηση.

Ανάμεσα στα νοσοκομεία στα οποία εκπαιδεύτηκε συμπεριλαμβάνεται το Liverpool Women’s Hospital, το μεγαλύτερο Πανεπιστημιακό Μαιευτικό – Γυναικολογικό Νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο καλύπτει τις υψηλού κινδύνου κυήσεις για το μισό περίπου πληθυσμό της χώρας.

Επίσης, εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αintree του Liverpool, το δεύτερο σε μέγεθος γενικό νοσοκομείο της χώρας , καθώς και σε άλλα μεγάλα νοσοκομεία του Manchester και Leeds.

Είναι μέλος των:
Ευρωπαϊκή Εταιρία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (European Society of Human Reproduction and Embryology ESHRE)
Βρετανική Εταιρία Γονιμότητας (British Fertility Society – BFS)
Βρετανική Εταιρία Ανδρολόγων (British Andrology Society – BAS)
Βρετανική Εταιρία Εμμηνόπαυσης (British Menopause Society – BMS)
Βρετανική Εταιρία Συμβουλευτικής Υπογονιμότητας (British Infertility Counseling Association – BICA

Η προσέγγιση μας

Η εμμηνόπαυση σχετίζεται με συμπτώματα που βλάπτουν την ποιότητα ζωής για πολλές γυναίκες επομένως, είναι σημαντική η επιλογή του γιατρού, που θα έχει την καλύτερη εκπαίδευση, αλλά και το αμέριστο ενδιαφέρον και διάθεση για φροντίδα, με γνώμονα την εξατομικευμένη αντιμετώπιση σε προσωπικό επίπεδο των σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων της κάθε γυναίκας μετά την εμμηνόπαυση.
Είναι ζωτικής σημασίας η αντιμετώπιση να εμπνέει εμπιστοσύνη και να διακρίνεται από ειλικρίνεια και συμπάθεια.
Το προσωπικό της ομάδας του ιατρού, στελεχώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους επιστήμονες, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό - κι είναι σε συνεχή επικοινωνία για συμβουλές και υποστήριξη, ώστε να δίνει λύση σε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα σας απασχολεί.